Udtalelser fra deltagere

BA Anne Brinch, Korrexa.dk:

"Korrekturlæseruddannelsen er et sandt slaraffenland for sprogentusiaster. I selskab med ligesindede kommer man ud i alle hjørner af dansk retstavning, tegnsætning og grammatik. Man finder egne blinde vinkler (de ER der) og lærer at argumentere for sine rettelser af andres tekster – alt sammen under Kirsten Rasks kyndige ledelse. Hendes viden, engagement og evne til at formidle stoffet er i særklasse og tjener til stor inspiration. Mit personlige udbytte har været over al forventning, og jeg kan varmt anbefale uddannelsen til alle, der gerne vil være bedre korrekturlæsere."


Cand.mag. Mie Bardrum, professionel korrekturlæser, Bardrum Kommunikation

For mig var korrekturlæseruddannelsen en fantastisk mulighed for at mødes i et fagligt forum og debattere sprognørdede emner og udfordringer, som ikke mange andre kan holde koncentrationen fanget ved i mere end et par minutter. Kirsten Rasks høje faglige niveau og brede viden udi alskens sproglige temaer sikrer, at man som kursist får store gevinster med hjem fra kurset, uanset hvilke forudsætninger man møder op med.
Endelig er kurset også en kærkommen mulighed for at få knyttet et certifikat til en titel, som i andre sammenhænge benyttes om meget varierende kompetencer, og som derfor ikke i sig selv stiller nogen garanti for bestemte kvalifikationer. Med en korrekturlæseruddannelse i rygsækken kan man dokumentere, hvad man kan med den røde pen.


 Birgitte Hansen, kontorfuldmægtig, og Mette Ljungstrøm, kontorfuldmægtig, Rigsrevisionen:

"Korrekturlæseruddannelsen er meget inspirerende. Vi kommer rundt i hele grammatikkens verden og får sat ord på, hvorfor vi gør, som vi gør. Og vi bliver bedre til at forklare reglerne for vores kolleger. Det er skønt at have mulighed for at diskutere sprogfinesser med ligesindede sprogentusiaster."


Marianne Møller, elevsherif, Københavns Kommune:

" Det er mig en stor fornøjelse at modtage en ugentlig dosis Kirsten Rask - det bliver et savn, når korrekturlæseruddannelsen er slut."


Conny Rom Petersen, sekretærkoordinator, Dansk Gasteknisk Center a/s:

"Og så vil jeg i øvrigt gerne sige tak for en fabelagtig, intensiv, morsom, berigende m.m. uddannelse. Godt initiativ."


 

Læs min kronik fra Politiken: Det lille 'men' er et fuldkommen magisk ord - om et uundværligt hverdagsord med stort kreativt potentiale (med min tegnsætning, ikke Politikens):

Det magiske ’men’

Rask Kommunikation · Kirsten Rask · Tåstrupvej 257, 4340 Tølløse · Tlf. 58 85 85 02 / 20 29 92 43 · post@kirsten-rask.dk

Powered by Søgaard & Co.